top of page
showroom-butik-wingfoil-stockholm2.webp

Butik Showroom -  Wingsurfcenter Stockholm

Välkommen till vår butik showroom med Wingfoil och Wingsurf utrustning i Farsta Strand Stockholm. Här har vi Wingfoil brädor, Wings, Wingfoils, Våtdräkter, Skyddsvästar, Wingfoilselar, Vattensport hjälmar samt tillbehöver som du kan välja imellan och prova. 

Obs, då vi under säsong ofta är ute på vattnet behöver ni kontakta oss innan ni kommer +46(0)793324498 (9am-9pm)

Wingfoil brädor

Vi har ett stort utbud av Wingfoil och Wingsurf brädor i butiken och i lager. Hårda brädor från 35L till 140L och uppblåsbara wingfoilbrädor från 100L till 182L så du kan hitta det som passar dig och din nivå samt ändamål. Wingfoil brädan är en viktig del av din utveckling, speciellt om du är ny i sporten och vill vägleder dig till det som passar dig bäst.

Wingsurfcenter Stockholms butik och showroom

Wingfoil Wingar

Vi har ett stort utbud av Wingar i butiken, främst från Naish Wing-Surfer och Reedin Wings. Då det är svårt att få en känsla för Wingen inomhus har du också möjlighet att prova dom på våra demodagar eller om du går en kurs. Vi hjälper dig hitta något som passar dig och stället du kommer surfa på mest.

Naish-Wing-surfer-ADX-2024-Wingfoil-Wingsurf41.webp

Hydrofoils för Wingfoil och Kitefoil

I butiken har vi foils och mastar från Naish, Reedin och Shinn. Att välja foil kan vara en djungel och vi hjälper dig hitta det som passar dig beroende på din storlek, ändamål, surfställe och nivå. Vi har framvingar från 780 cm2 till 2140 cm2 som passar både för Wingfoil och Kitefoil. Alla foilvingar är i carbon och master samt fuselage i både aluminium och carbon. Du kan både handla paket och seperata delar som framvingar, bakvingar(stabilizors) eller master allt efter som du utvecklas inom wingfoilingen.

showroom-butik-wingfoil-stockholm2.webp

Tillbehör för Wingfoil, Wingsurf och Kitesurfing

I butiken har vi de tillbehör du behöver för din Wingfoiling och Kitesurfing. Det är tex Wingfoilselar, fot och Midjeleashes, Fotstroppar, Skruvar mm från ledande tillverkare. Vi tar in det som vi själva använder och rekommenderar.

showroom-wingsurfcenter-stockholm-wingfoilaccessories2.webp

Våtdräkter, Huvor, Skyddsvästar, Hjälmar

Vi tillhandahåller de bästa våtdräkterna och vattenhjälmarna på marknaden. Vi brinner för vattensporter och strävar efter att förse våra kunder med våtdräkter och vattenhjälmar av högsta kvalitet. Våra produkter är designade för att vara bekväma, lätta och hållbara, så att du kan njuta av dina vattensportaktiviteter utan några bekymmer.

Vi har ett urval av våtdräkter, vattenhjälmar, skyddvästar, skor och handskar för alla storlekar och kroppstyper, så att du kan hitta den perfekta passformen för dina behov. Så kom in och låt oss hjälpa dig att hitta det som passar dig för dina vattenäventyr

butik-vatdrakter-stockholm-farsta-ripcurl.webp
bottom of page