top of page
Wingfoiling with Reedin Supernatural Wing and Featherboard

Varför Wingsurfcenter

Wingsurfcenter är en av de första att specialiera sig på Wingsurfing och Wingfoiling, vi arbetar för att introducera den nya vatten sporten till en bredare publik. Vi är återförsäljare för Reeding Kites, Shinn World Wingsurfing samt Naish Wingsurfer sortiment i Sverige. I kombination med våra IKO certifierade Wingfoiling och Kitesurfinginstruktörer erbjuder vi vattensport som upplevelse

Återförsäljare av ledande varumärken inom Wingsurfing - Wingfoiling och Kitesurf 

Wingsurfcenter är återförsäljare av Reedin i Sverige. Reedin Kites är ett nytt Kitesurf och Wingsurf märke som startades av kitedesignern Damien Girardin and den världsberömda kitesurfaren Kevin Langeree. www.reedinkites.com

Läs mer om Reedins Kitesurfing Kites

Läs mer om Reedin Wingsurfing och Wingfoiling

 

Du kan prova Wingsurf/Wingfoil samt Kitesurfing utrustningen i Stockholm och Skåne, vi kommer annonsera var vi är för dagen när vindarna tillåter.

Återförsäljare av Reedin Kites
Almennare_kitesurf
2017NaishLogos_Diamond
NaishLogo

Wingsurfcenter återförsäljer Naish i Sverige och Stockholm. Naish är ett välkänt företag inom vattensportindustrin och en framstående tillverkare av olika typer av surfutrustning. Företaget grundades 1979 av Robby Naish, en ikon inom windsurfing och vågsurfing. Naish har sedan dess vuxit och utökat sitt sortiment till att omfatta andra populära vattensporter som Kitesurfing, Wingfoiling, Wingsurfing, Stand-up paddleboarding SUP och foiling.

Inom wingfoiling och wingsurfing erbjuder Naish ett brett utbud av wingar, brädor och tillbehör. Deras produkter sträcker sig från nybörjarutrustning till mer avancerade modeller för erfarna surfare. Naish har varit en drivande kraft bakom utvecklingen av wingsurfing genom åren och har bidragit till att forma sportens teknik och design.

Inom kitesurfing är Naish välkänt för sina högkvalitativa kitebrädor, kitekite och tillbehör. Företaget har utvecklat innovativa funktioner och teknologier för att förbättra prestanda och hållbarhet hos sina produkter. Naishs kites är kända för sin stabilitet, användarvänlighet och mångsidighet, vilket gör dem populära både bland nybörjare och erfarna kitesurfare.

Naish är också känt för sina stand-up paddleboards (SUP), som erbjuder olika modeller för olika typer av paddling och vågkörning. Deras SUP-brädor är kända för att vara stabila, hållbara och välpresterande, vilket gör dem populära inom både rekreation och tävling.

Utöver wingsurfingwindsurfing, kitesurfing och stand-up paddleboarding erbjuder Naish även utrustning inom foiling, vilket är en teknik som möjliggör att man lyfter sig över vattenytan med hjälp av en hydrodynamisk foilkonstruktion. Foiling har blivit allt mer populärt inom olika vattensporter, och Naish har varit en ledande aktör inom foiling-teknologin.

Naish-produkter är kända för sin höga kvalitet, innovation och prestanda. Företaget arbetar kontinuerligt med forskning och utveckling för att förbättra sina produkter och möta behoven hos både professionella surfare och entusiaster. Om du är intresserad av att köpa Naish-utrustning eller få mer information, rekommenderar jag att du besöker deras officiella webbplats eller kontaktar dem direkt för att få de senaste detaljerna och produktuppdateringarna.

Regenerate response

Shinn_CorporateLogo

Wingsurfcenter är också återförsäljare av Shinn Worlds Wingsurfing i Sverige. Shinn har en längre tid producerat kitesurfing twintips och utrusting av hög kvalite. Mark Shinn är flerfaldig World kiteboarding champion och ägnar nu sin tid att designa Wings, Wingfoils, Wingboard och Surffoil utrustning.

https://wings.shinnworld.com

Shinn är ett välkänt företag inom kitesurfingindustrin och är specialiserat på tillverkning av högkvalitativa kitebrädor och tillbehör. Nu har Shinn också fokuserat på Wingfoiling och Wingsurfing. Företaget grundades av Mark Shinn, en erfaren kitesurfare och designer som har varit aktiv inom sporten i många år.

En av Shinn's signaturinnovationer är deras "Shinnster" -konstruktion. Shinnster-brädor är speciellt utformade för att erbjuda överlägsen kontroll och manövrerbarhet i vågor. Deras unika design och konstruktion gör dem mycket responsiva och förlåtande för att möta de krävande behoven hos vågsurfare.

Shinn erbjuder också brädor för freestyle, freeride och foil-kitesurfing. Dessa brädor är utformade för att passa olika nivåer av kitesurfare och deras specifika preferenser. Med Shinn-brädor kan kitesurfare njuta av en smidig och spännande körupplevelse.

Förutom kiteboards tillverkar Shinn även tillbehör och utrustning för kitesurfing. Deras sortiment inkluderar kitebindningar, kitesäckar, pads och straps samt andra tillbehör som förbättrar kitesurfarens komfort och prestanda på vattnet.

Shinn är känt för att driva innovation inom kitesurfingindustrin och fortsätter att utveckla och förbättra sina produkter med fokus på kvalitet och funktionalitet. Om du är intresserad av att köpa Shinn-kiteutrustning eller få mer information, rekommenderar jag att du besöker deras officiella webbplats eller kontaktar dem direkt för att få de senaste detaljerna och produktuppdateringarna.

Kurser i Wingsurfing - Wingfoiling och Kitesurf 

kitesurfing-private-lesson-sweden-500x40

Utbildade instruktörer, tydliga kursplaner med
säkerhet och trygghet i fokus!

  • Certifierade instruktörer som ger trygghet och säkerhet i fokus

  • Instruktörer som genomgått internationell utbildning av hög standard vilket ge hög kvalitet för dig som elev

  • Kurser i små grupper för effektiv och rolig inlärning

  • Vindgaranti ingår alltid i våra kitesurfing kurser då vinden är en komponent

  • Support och stöd efter kursen

  • Rabatt då du köper utrusting från Wingsurfcenter på 10%.

Säkra surfare efter avslutad surfkurs
Vår ledstjärna med våra surfkurser är säkra surfare på vattnet som fått praktisera flera gånger på viktiga säkerhets moment och andra viktiga övningar. 
Vårt mål är att kursdeltagarna känner sig trygga efter avslutad kurs.

 

Så vi tillämpar max 2 elever per surfkurs. 
Vi har lång erfarenhet av detta upplägg vilket ger en optimal utväxling för kursdeltagarna.

 

Målet med våra surfkurser

- Må bra och ha kul i sin surfkurs
- Nå de mål som kursen erbjuder

 

För oss står inte antalet spenderade timmar i fokus. Utan det viktigaste är att eleven ska nå sitt mål i kursen.  
 

Reedin supermodel Kites
bottom of page