top of page
supermodel-1.jpg

REEDIN SUPERWING 2
Effortless progression for all levels.

Reedin Wings föddes ur en passion att ta med den bästa innovationen till den mest spännande nya vattensporten.

"Min hjärna har snurrat av nya idéer och koncept sedan starten av winging" -Damien

Reedin SuperWing Version 3

Superwing ger en väldigt direkt känsla tack vare sin styva struktur och naturliga spända kapell, vilket gör den otroligt effektiv.

reedin-superwing-wingsurf-v2-wingfoil.jpg
superwing-v2-action-wingfoil.jpg

Enkel utveckling för alla nivåer.

Superwing ger en mycket direkt känsla, tack vare sin styva struktur och naturligt spända kapell, vilket gör den otroligt effektiv.

Designens mål fokuserade på stabilitet, kraft och framåtdrivning. Detta uppnåddes genom en specifik bågeform för stabilitet, en styv ram för direkt respons och en vinge som naturligt flamsar ut för att flyga framåt så fort vinden rinner igenom.

Vår evolutionära AR säkerställer att bildförhållandet är specifikt designat på varje yta för att ge bästa hantering för varje storlek. Större storlekar har lägre AR för ett kortare vingspann och bättre lågeffekt medan mindre storlekar har en något högre AR för mer effektivitet och för bättre kontroll av hög vind.

Den unika konstruktionen av kapellsömmar ger en exceptionell kontroll av kapellets profil, spänning och sträckning: stabilare, effektivare, styvare och med minimal deformation över tid för en vinge som du kan lita på session efter session.

reedin-superwing-wingsurf-v2.jpg

Also consider Superwing X

reedin-superwingx-x-kevin.jpeg

Vad är nytt för i år

Vår nya SuperWing får en helt ny form för kollektion 3.

I år har vårt fokus på SuperWing varit att förbättra den övergripande kapellspänningen för en mer direkt åktur, minskat fladder och bättre kontroll och komfort. Detta uppnåddes genom flera lager av design: att tänka om LE-konstruktionen, ny båge, ny panellayout för bättre lastfördelning och nya handtag.

bottom of page