top of page

GIFT VOUCHERS/PRESENTKORT

Presentkort är en perfekt present för alla tillfällen och kan köpas för någon av de kurser och lektioner vi erbjuder och inom någon av sporterna, oavsett om det är kitesurfing, vingsurfing eller andra surfdiscipliner.

Presentkort för alla tillfällen

Presentkort för lektioner och kurser

Presentkort är en perfekt present för alla tillfällen och kan köpas för någon av de kurser och lektioner vi erbjuder och i någon av disiplinerna, oavsett om det är kitesurfing, wingsurfing eller andra surfingdiscipliner.

 

Presentkortet behöver inte vara det totala priset för kursen eller föremålet. Det kan vara ett bidrag till en start, vilket är en fantastisk jul, födelsedag, bröllop eller jubileumspresent.

 

Presentkorten är giltiga i ett år. Pengarna kan överföras mellan lektionerna, så det är det

inget problem om personen du köper den för bestämmer att de vill prova något annat!

Hur presentkortet levereras

Du kan välja att få ditt presentkort via post eller via e-post. Om du väljer få kortet via post får du ett tryckt kort av hög kvalitet som är trevligt att erbjuda i present. Avsnittet till: och från: lämnas tomt och skickas i ett vanligt kuvert. Om du väljer e-postmeddelandet bifogas kupongen som en fil som du kan skriva ut och fylla i. Om du lägger till namnet på mottagaren med adress kan vi naturligtvis skicka det direkt till mottagaren

Presentkort kitesurfing eller Wingsurfing
superwave kitesurfing
supermodel-1
Nobrainer-kiteboard-reedin kites
bottom of page